Total istandsættelse af flyttelejligheder.

- Det gør det nemt for kunden, vi står for logistikken.


Vores faguddannet personale leverer alle former for professionel maler- og tømrerarbejde i høj kvalitet.

Professionelle rengøringsløsninger, f.eks. håndværker og klargøring af flyttelejlighed, rengøring af fællesvaskerier, festlokaler, ejendomskontorer og trappevask. Hovedrengørings- og vinduespudsnings-opgaver tilbydes ligeledes.


Vi står i dag for totalentreprisen for istandsættelse af flytteboliger i nogle af de største bolig-foreninger i Danmark. Lige fra modtagelse af synsrapporten til den endelige afslutning og fakturering af opgaven via de mest benyttede online syns rapporteringsværktøjer.


 Saniva Facility A/S kendetegnes ved:

• Fleksibilitet, effektivitet og kundetilpassede løsninger

• Kvalitetsarbejde med løbende kontrol

• Vi benytter ikke underleverandører

• Miljøbevidst valg af rengøringsmidler

• Konkurrencedygtige priser

ISTANDSÆTTELSE, MALERARBEJDE, GULVAFSLIBNING OG RENGØRING

/ facility/ flyttelejligheder

Bizisland certificatSaniva Facility A/S er Bizisland Godkendt. Certificeringen betyder bl.a. at vi understøtter digitaliseringsprocessen med det offentlige. Herunder integration til OIOUBL og Nemhandel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.Saniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejdeSaniva Facility A/S har via IngenCO2.dk neutraliseret CO2 udledningen for brugen af vores hjemmeside. Det gælder både den strøm, der bruges til serverne bag hjemmesiden, og brugernes strømforbrug til computer og skærm.Saniva Facility A/S støtter Kræftens Bekæmpelse.Saniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejde

©1970-2016 • Saniva Facility A/S • Hassellunden 4A • 2765 Smørum • Tlf.: 4491 3451

Saniva Facility A/S støtter familer med kræftramte børn
Index no mobileSaniva Facility A/S har overenskomst med Dansk Industri