Bizisland certificatSaniva Facility A/S er Bizisland Godkendt. Certificeringen betyder bl.a. at vi understøtter digitaliseringsprocessen med det offentlige. Herunder integration til OIOUBL og Nemhandel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.Saniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejdeSaniva Facility A/S har via IngenCO2.dk neutraliseret CO2 udledningen for brugen af vores hjemmeside. Det gælder både den strøm, der bruges til serverne bag hjemmesiden, og brugernes strømforbrug til computer og skærm.Saniva Facility A/S støtter Kræftens Bekæmpelse.Saniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejde

©1970-2016 • Saniva Facility A/S • Hassellunden 4A • 2765 Smørum • Tlf.: 4491 3451

Saniva Facility A/S støtter familer med kræftramte børn
Index no mobileSaniva Facility A/S har overenskomst med Dansk Industri

Specifikationer

Forsyningsspænding

Kontaktbelastning

Udgangsspænding

Indgang

Tæthedsgrad


Dimensioner

Mål (h/b/d mm)


230 V / 50 Hz

18A potentiale fri

12V/250mA

12V/24V DC, PNP

IP24230/225/125

M123-1 / 2 / 3 automat til styring af henholdsvis 1, 2 og 3 enheder.

 

M123-møntautomat er designet, så brugerne via tastatur og display, enkelt og hurtigt kan aktivere og betale for en service.

Det kan være betaling i et vaskerum for vaskemaskine og tørretumbler, tilgang til toiletter, drikke automater eller et solarium mm.


M123-1 / 2 / 3 kan håndtere henholdsvis 1, 2 og 3 enheder, og der kan anvendes forskellige mønter/poletter. Poletter findes i flere udgaver, der kan være tilpasset til forskellige opgaver. Et stort og tydeligt display viser resttiden.


M123 boksen er konstrueret i vandalsikker design, udført i lakeret stålplade med sort folieafdækning. M123 boksen er enkel at montere, og nem for ejeren at tømme for mønter.Tilbehør:

Vandalbeslag med 5 eller 6 stiftlås

Vandallåg med 6 stiftlås

M123-1 / 2 / 3 - møntautomat

/ vaskerimaskiner/ betalingssystemer/

• Elektronisk indkast til mønter eller poletter

• Robust design