SANIVA / SaniPay App kontant betaling med SmartPhones


Vores ny SaniPay App kontant betalings løsning, er en lille smart betalings-/kommunikations modul som monteres i hver enkelt maskine og opsættes således at de kommunikerer og betjenes via vores gratis SaniPay app til SmartPhones.


Betaling foregår i vaskeriet direkte ved den ønskede maskine med SmartPhones, hvor maskiner vælges og betales, hvorefter den valgte maskine kan startes.


Betalingsenhed, maskiner og SaniPay app’en kommunikerer via SmartPhones Bluetooth funktion og der er derfor ikke behov etablering af internet til de tilsluttede maskiner.


Med SaniPay App er der for ejendommen ingen administrationen af betalinger for brug af vaskeriets maskiner idet betalinger fratrukket transaktionsgebyr, automatisk at overføres til ejendommens oplyste bank konto.  


SaniPay App betaling kræver at der med SANIVA FACILITY A/S indgås en vedligeholdelses- og service- og supportaftale dækkende løbende vedligeholdelse- og opdatering af betalingsmodul og app samt support.


SaniPay

/ vaskerimaskiner/ betalingssystemer/

• Betal via SaniPay app

• Nemt og enkelt

LeasingKvit & Frit

Professionelle salgs- og serviceløsninger af:

• Professionelle vaskeriløsninger

• Betalings- og reservationssystemer

• Total istandsættelse af flyttelejligheder

• Maleropgaver og gulvafslibning

• Kvalitetsrengøring og vinduespolering

Udskriv siden4491 3451Mail: saniva@saniva.dk

KONTAKT


4491 3451

Kontakt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

©1970-2017 • Saniva Facility A/S • Hassellunden 4A • 2765 Smørum • Tlf.: 4491 3451

Saniva Facility A/S har via IngenCO2.dk neutraliseret CO2 udledningen for brugen af vores hjemmeside. Det gælder både den strøm, der bruges til serverne bag hjemmesiden, og brugernes strømforbrug til computer og skærm.Saniva Facility A/S er Bizisland Godkendt. Certificeringen betyder bl.a. at vi understøtter digitaliseringsprocessen med det offentlige. Herunder integration til OIOUBL og Nemhandel.Saniva Facility A/S støtter familer med kræftramte børnSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejdeSaniva Facility A/S støtter Kræftens Bekæmpelse.Saniva Facility A/S har overenskomst med Dansk IndustriSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejde